Mijn diensten

Personal training

Diploma fitvak A

Of je nu net begint met sporten of al even bezig bent: Wat extra hulp is altijd fijn.

Wil je fitter en sterker worden maar lukt het niet alleen of kun jij wel een extra push gebruiken? Personal training maakt het verschil! Het helpt je om je doelen te bereiken en deze ook op lange termijn vast te houden.

Als je met mij afspreekt vindt er eerst een intake plaats. Hierbij stellen wij samen een plan van aanpak op met een doel dat voor jou haalbaar is. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je jouw lange termijn resultaten behaalt, dus deze eerste stap is essentieel.

Ik hou jouw resultaten nauwlettend in de gaten, zodat je goed jouw vooruitgang goed kunt zien.

Voedingsadvies op maat

Diploma Sport en voeding + Kind en voeding

Iedereen is uniek, niemand heeft het zelfde lichaam, dezelfde gewoontes en leefstijl als jij. Het is daarom belangrijk dat deze factoren mee worden genomen in mijn advies. Het advies moet namelijk bij jou en jouw leven passen en moet geen saai voorgekauwd schema zijn.

Gezond zijn is belangrijk voor iedereen. Als je over of onder gewicht hebt betekend het dat je meer weegt dan gezond is. Dit neemt allerlei gezondheidsrisico’s en klachten met zich mee zoals: hart en vaat ziekten, hoofdpijn, psychische klachten en diabetes. Ik kan jouw helpen met het behalen van een gezond gewicht dat blijvend is, want wie wil er nou niet lekker in zijn/haar vel zitten?

Niet alleen een gezond gewicht is belangrijk maar een gezonde gevarieerde voeding ook. Je kunt natuurlijk al op een gezond gewicht zitten maar dat betekend niet altijd dat je ook gezond eet. Met een voedingsanalyse kijken we niet alleen naar je doel om af te vallen of aan te komen maar ook of je in je huidige voedingspatroon gezondere keuzes kunt maken.

Omdat ik het belangrijk vind dat je niet op een streng dieet gaat waarbij ik bepaal wat jij wel en niet mag eten en waarbij je zelf dus vrij weinig over voeding en de juiste keuzes leert maken we een voedingsanalyse. Wat is dat precies? Jij houd driedagen bij wat je eet, het is dan ook belangrijk dat dit eerlijk gebeurd. Eet je een koekje bij de koffie? Geen enkel probleem, schrijf lekker op want dan houden we die er in! Aan de hand van deze drie dagen ga ik kijken of je voldoende kcal binnen krijgt passend bij je doel( aankomen, afvallen, spieropbouw) en of de verhoudingen van koolhydraten, vetten, eiwitten en vitamines goed zijn. Op basis hiervan maak ik wat aanpassingen binnen je voeding. Bak jij bijvoorbeeld in kokosvet? Dan zal ik dit aanpassen naar olijfolie. Waarom ik deze aanpassingen maak zal ik dan ook toelichten. Eet je te weinig dan voeg ik in overleg met jouw wat producten toe die jouw voorkeur hebben.

Tot slot kan ik in mijn voedingsanalyse rekening houden met prestatie verbetering bij het sporten. Dit betekend dat ik zal uitleggen wat en wanneer je het beste kunt eten in combinatie met jouw sport om zo te zorgen voor optimale trainingen en herstel.

 

Trainingschema’s

Diploma fitvak A Bezig met B

Ben jij een echte gymrat of train je liever thuis? Beide opties zijn goed, doe wat bij jou past! Iets doen is altijd beter dan niets doen en ook jij kunt jouw doelen behalen! Bij het behalen van die doelen is aller eerst motivatie belangrijk, maar een goed trainingsschema op maat is ook onmisbaar! Samen gaan we kijken naar jouw doel, ervaring met sporten, wensen en eventuele (oude) blessures. Aan de hand daarvan maak ik een trainingsschema die volledig aansluit op jouw wensen en doelen.

Tarieven

Pakket 1 Voeding

40,-

 • Intake door middel van een vragenlijst en voedingsdagboek
 • Uitgebreide voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies
 • Adviezen via de mail opgestuurd
 • Aanvullende tips passend bij jouw doel
 • (Sport prestatie verbeterende )Adviezen via de mail opgestuurd
 • contact via mail

Pakket 2 Voeding + training

55-

 • Intake door middel van een vragenlijst en voedingsdagboek
 • Uitgebreide voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies
 • (prestatie verbeterende )Adviezen via de mail opgestuurd
 • contact via mail
 • trainingsschema op maat

 

Training Only

15,-

 • Trainingsschema op maat

Ben jij klaar voor een nieuwe gezonde start?

Mail mij dan door middel van het onderstaande contact formulier

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.